dimecres, 28 de març del 2012

2. Espais i materials


Aquesta proposta també m'ha agradat molt i ha cridat la meva atenció sobretot perquè el projecte de millora que estam fent a la nostra escoleta és la de millora dels espais i recursos dels que disposam. A més també s'esta duent a terme a l'escoleta per part de les educadores.
És interessant poder veure aquestes propostes per coneixer més la varietat i aportar-nos idees per poder-les posar en pràctica, no només ara en període de pràctiques, sinó també en un futur com a mestres.
L'escoleta on estic realitzant el pràcticum és molt grossa, i a més també en els darrers anys s'han hagut de fer ampliacions de les instal.lacions, per tant, tenim molt d'espai. El que intentam fer en el nostre projecte es aprofitar tot aquest espai perquè sigui suggerent i significatiu. Estam realitzant decoració del centre amb plafons, mostra de les manipulacions, decoració de la primavera, i creant diferents racons.
Degut a la manca d'aquest aprofitament, intentam crear espais significatius amb l'aprofitament de tot el material que sigui possible.

Vos adjunt aquesta foto d'un mòbil que vam fer a l'entrada de l'escoleta amb les cames de la Jaia Corema per a la decoració dels espais. En el fons, també es pot veure un dibuix de la Jaia, amb un plafó amb la cançó que li cantam a la Jaia cada divendres.

“ La Jaia Corema, ara vendrà
amb unes esgrelles i una bacallà.
Cada setmana, li hem de tallar
una cameta i fins acabar”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada